НАЧАЛО Алткойни

2022 ще бъде значителна за Cosmos (ATOM), според анализатор

07.02.2022 22:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2022 ще бъде значителна за Cosmos (ATOM), според анализатор

Водещият на популярния крипто канал Coin Bureau споделя бичите си възгледи за децентрализираната паралелна блокчейн мрежа Cosmos (ATOM) през 2022 г.

В ново видео анализаторът, известен като ‘Guy‘, казва на своите 1.93 милиона абонати в YouTube, че разработчиците на Cosmos сега създават търсене, което може да тласне ATOM на по-високо ниво тази година.

Той цитира актуализацията Vega през декември, която въведе нови функции и големи надстройки на мрежата.

…аз съм убеден, че Cosmos ще намери начин да добави стойност към ATOM както във, така и извън неговата екосистема. От моята гледна точка изглежда, че [Cosmos] е фокусиран точно върху това, актуализацията Vega например. Наистина вярвам, че 2022 г. ще бъде голяма година за Cosmos, стига да не влезем в друга крипто зима.

Cosmos е екосистема от паралелни блокчейни, които могат да комуникират по децентрализиран начин. Актуализацията на Vega има за цел да подобри представянето на Cosmos Hub и гарантира безпроблемното приемане на бъдещи актуализации.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Shiba Inu скочи с над 20% на фона на възстановяването на пазара

Тъй като ATOM в момента се търгува за $32.41, Guy идентифицира критична ценова съпротива, която според него вероятно ще бъде определящ фактор в неговото ценово движение.

Съобщенията, актуализациите и разработките на Cosmos разтърсиха ATOM, но той е нараснал само с около 50%, откакто за последно отразявах проекта през септември.

Освен общата слабост, която наблюдаваме на пазара на криптовалути от декември, ATOM се опита и не успя да пробие нивото от $45 три пъти през последните няколко месеца. За съжаление, това означава, че е вероятно да видите много съпротива, ако или когато се доближи до тези нива отново…

Що се отнася до ценовия потенциал на ATOM, е трудно да се каже. Cosmos е криптовалута с голяма капитализация и това означава, че ще бъде трудно за ATOM да направи повече от 3x или 4x, преди да приключи бичият пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който може да има огромен потенциал този пазарен цикъл

Известен трейдър е идентифицирал проект за игри на Етериум (ETH), който потенциално може да повтори успеха на Axie Infinity (AXS) в този пазарен цикъл.

23.04.2024 6:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на XRP до края на месеца

С наближаването на края на април крипто ентусиастите имат големи очаквания за някои дигитални активи. По-специално XRP премина през бурен период този месец и инвеститорите следят накъде може да се насочи цената.

22.04.2024 21:00 2 мин. четене

Какво трябва да знаем за Етериум, преди да решим да купим

От началото на 2023 г. Етериум преживя забележителен подем, възползвайки се от по-широкото рали на крипто пазара.

22.04.2024 17:00 2 мин. четене

Завръща ли се манията по меме криптовалутите?

Когато пазарните условия се промениха, меме монетите се възползваха от възможността да увеличат стойността си.

22.04.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.