НАЧАЛО Биткойн

Ще стигне ли Биткойн до $6000 в близките седмици?

МАР. 21, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Ще стигне ли Биткойн до $6000 в близките седмици?

Още от началото на мечия пазар, криптовалутите като цяло са намалили значително стойностите си и продължават да се борят за възстановяване на предишната си "слава".


Например, през последните няколко месеца цената на биткойн оставаше доста бездействаща и се движеше нагоре и надолу с много невероятни маржини.

Въпреки това, секторът в момента се вълнува, тъй като Биткойн, в понеделник, успешно надмина $4000 и някои дори очакват да се повиши още повече.

Въпреки, че последният връх от $4050 все още е далеч от фрапиращата цена от приблизително $20 000, заинтересованите страни се надяват, че нещата ще се подобрят значително.

Възможен ръст в цената на Биткойн


Анализаторът на криптовалути, трейдър и организатор на предстоящата конференция за BTC - Тоун Вайс - изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн. Според Вайс, ако биткойн продължи да се покачва достатъчно стабилно, за да премине границата от $4200, това може да е началото на значителни подобрения за крипто.Смятам, че колкото повече пъти удряте ниво на съпротива, както в този случай $ 4,200, толкова по-вероятно е да се прекъсне и да отиде нагоре. 


На въпросът може ли биткойн да достигне $ 6000 скоро, Вайс изрази мнението си, че мечият пазар, който продължава да разклаща сектора, още не е приключил. Така че, въпреки че казва, че цени по-ниски от $3000 не са невъзможни, той смята, че биткойн все още може да нарасне до $ 5000 и дори по-високо.

Мисля, че можем цената да достигне до $5000, може би дори до $6000, но все още мисля, че ще видим по-ниски цени под $3000 някъде тази година.


Бъдещето на биткойн като заместител на златото


За известно време, много Биткойн защитници направиха предсказания, според които смятат, че крипто заменя златото. Един от тези защитници е Брендън Блумър, предприемач, който е туширал мнението си, че Биткойн, в някакъв момент през следващите 20-40 години, ще замени златото.

Колкото и поддръжниците да се надяват, че това ще се случи, само времето определено ще каже.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Търговски гигант зарязва Visa и се насочва към Биткойн

Американският гигант в търговията на дребно Kroger вече не приема кредитни карти Visa в своята верига от хранителни и лекарствени магазини на Smith. Така Антъни Помплиано публикува предложение да ги с...
МАР. 4, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн никога няма да мине нивото от $20,000 отново

Weiss Ratings се изказа за следващият бичи пазар, който според някои анализатори ще бъде по-голям от този от края на 2017 година. В един туит фирмата заяви, че натискът на биковете не може да бъде по-...
АПР. 21, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дъщерно дружество на VanEck стартира индекс, следящ извънборсовата цена на BTC

MV Index Solutions (MIVS), дъщерно дружество на VanEck, пусна нов Биткойн индекс. Обявен във вторник, за MVIS Bitcoin US OTC спот индекс (MVBTCO) се твърди, че е първият индекс, който следи цената на ...
НОЕ. 23, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP и Биткойн показват бичи тенденции за тази седмица

През последните 8 търговски дни XRP спадна с много стръмни 10%, като сегашната цена на криптовалутата се понижи до около $ 0.395468 към момента на писане. Въпреки неотдавнашното понижение на цените п...
ЮНИ. 12, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света