НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще стигне ли биткойн до нула?

ДЕК. 6, 2018 17:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще стигне ли биткойн до нула?

Тъй като биткойн продължава да спада, притеснението, че криптовалутата ще се занули преобладава в крипто общността. Някои експерти обаче твърдят, че дигиталния актив има вградена предпазна клауза, за да предотврати това да се случи.


Андреас Антонопулос е технологичен предприемач, академичен професионалист в университета в Никозия, който се опитва да успокои биткойн ентусиастите. Той наскоро се появи в популярен канал за криптовалути в YouTube и каза, че трудностите при адаптирането на крипто добива ще позволят на копачите да донесат много облекчение на кървавия биткойн пазар.

"Ако изчакат трудностите да се пренасочат и да станат по-малко, тогава всеки копач, който чака, печели повече, защото в новата схема те имат по-голям дял от добивната мощност, отколкото преди", каза той в интервюто в YouTube. "Да кажем, че ако добивната мощност падне с 50%, копачите, които се придържат и чакат трудностите да се пренасочат, сега са два пъти по-печеливши. Това е доста добър стимул, към който да се придържаме".

Антъни Помплиано е друг биткойн адвокат, който смята, че дизайнът на валутата му позволява да премине през тези дълги мечи пазари.

Биткойн е преминал през тези големи спадове и мечи пазари преди. Това не е крехък актив. Системата е проектирана по начин, който позволява коригиране на курсовете в двете посоки въз основа на пазарните условия. Просто казано, биткойн е проектиран да оцелее.


Това е труден период за копачите, като доказателство за това е как един от индустриалните лидери като Giga Watt обяви банкрут. Много добивни басейни са затворени и катастрофата е довела цялата добивна общност до период на изчакване. Въпреки трудните времена за копачите, експертите все още са уверени, че пазарът ще се възстанови, след като отчасти се дължи на спада от 15% в трудностите при добива.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Bakkt разкрива първия си крипто продукт като физически биткойн фючърси

Intercontinental Exchange (ICE) потвърди, че първото предлагане на крипто платформата си Bakkt ще бъде под формата на физически биткойн фючърси. ICE, които също така управляват и Нюйоркската фондова б...
ЯНУ. 10, 2019 17:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Биткойн ще види нови върхове през 2020

Говорейки пред CNBC преди няколко дни, Том Лий обясни перманентната си бича позиция за цената на Биткойн и защо смята, че през 2020 година този актив ще постигне нови върхове. https://twitter.com/CNBC...
АПР. 26, 2019 14:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitcoin скача до $6,400 - Накъде сега?

Цената на Bitcoin наскоро почти спадна до осеммесечно дъно, тъй като падна до около $5,900. Докато нещата започнаха да изглеждат обезкуражаващо, цената се повиши, след като обемите на търговията скоч...
ЮНИ. 30, 2018 16:13 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Проучване на Gallup сочи, че Bitcoin има голям потенциал за растеж

Ново проучване от компанията Gallup, от името на банката Wells Fargo, показа, че само малък брой лица в САЩ са инвестирали в криптовалути и Bitcoin. Въпреки ограничения размер на извадката, констатац...
ДЕК. 13, 2018 13:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света