НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Топ 10 Компании, Който Приемат Bitcoin За Разплащания

АПР. 18, 2018 14:44 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 Компании, Който Приемат Bitcoin За Разплащания

Bitcoin е най-голямата и добре позната крипто валута в света и все повече големи компании позволяват крипто разплащания.


Тя контролира целия крипто пазар в известен смисъл. Доста хора все още се чудят къде могат да плащат с bitcoin (да извършат крипто разплащания) и то с право.

Превалентното разбиране е, че bitcoin е по-скоро стока, отколкото валута. Основната причина за това е, че няма много познания за различните фирми и компании, които приемат bitcoin за крипто разплащания.

В тази публикация ще изброим някои от по-големите компании, които дават възможност за крипто разплащания.

1. EGifter


EGifter е едно от най-известните мобилни приложения за уеб сайтове за ваучери за подаръци, която позволява на потребителите да правят покупки на подаръчни ваучери за различни места като Sephora, Amazon, Kohl и Home Depot.

2. Overstock.com


Overstock.com е магазин на дребно и първата голяма онлайн компания, приемаща Bitcoin от януари 2014 г. като начин на плащане. На клиентите е разрешено да използват bitcoin за закупуване на различни продукти от продукти за дома, дрехи, детски стоки, мебели и много други.

3. PayPal


PayPal, както може би знаете, осигурява сигурна онлайн платформа за електронни транзакции. PayPal приема крипто разплащания с Bitcoin като един от своите начини на плащане и минава през процесори за транзакции като Coinbase, GoCoin и BitPay за BTC.

Неотдавнашното им партньорство с Braintree позволи на милиони потребители да купуват, продават и прехвърлят средствата си с помощта на bitcoin. Платежният гигант планира да добави Ethereum в бъдеще както и други крипто валути.

4. Shopify


В началото на 2013 г. Shopify стъпи като една от най-популярните компании, приела Bitcoin. Както при Paypal, в бъдеще те могат да позволят крипто разплащания с други валути.

Чрез Shopify можете да настроите личен онлайн магазин.

5. Newegg


Newegg е сред най-богатите търговци на дребно в света, които приемат Bitcoin като начин на плащане.

Newegg работи с Bitpay като партньор за обработка на крипто разплащания. За да закупите нещо от Newegg с помощта на Bitcoin, трябва само да изберете Bitcoin под начина на плащане и да изпълните посочените стъпки. Сайтът приема Bitcoin за покупки като предварителни поръчки, абонаменти и още.

6. Microsoft


В края на декември 2014 г. Microsoft започна да приема Bitcoin за крипто разплащания. Можете да депозирате средства с помощта на Bitcoin в акаунт на Microsoft, който може да се използва само за закупуване на филми, игри и приложения в магазините на Xbox и Windows - нищо от онлайн магазина на Microsoft.
Моля, имайте предвид, че всички Microsoft Bitcoin депозити не се възстановяват.

7. Expedia


Expedia.com обедини усилията си с Coinbase, за да добави крипто разплащания  към най-голямата онлайн агенция за резервации в света. В резултат на това потребителите използват bitcoin за резервация на хотели от юни 2014 г.

Моля, имайте предвид обаче, че плащането с bitcoin се приема само за хотелски резервации в момента - все пак компанията има за цел да го разшири за други плащания като дейности, полети и много други.

8. Virgin Galactic


Virgin Galactic е търговско предприятие за полети, което е собственост на сър Ричард Брансън - предприемач, който е основният мозък зад няколко компании като Virgin Airline и Virgin Mobile - всички приемащи bitcoin.

Следователно можете да закупите билета си за космически пътувания чрез Bitcoin.

9. Dish


Dish Network е интернет услуга и доставчик на сателитна телевизия, която направи първото си плащане с bitcoin в далечният август 2014 г.

Dish Network е сред най-добре известните компании, които са приели bitcoin и е също първият доставчик, базиран на абонамент, който приема крипто разплащания.

10. Wikipedia


Уикипедия, както всички знаем, е отворената за всички онлайн енциклопедия. Но това, което повечето хора не знаят, е, че приема bitcoin като начин на плащане - благодарение на партньорството си с CoinJolt.

В заключение, много от водещите компании по света приемат тази промяна - използвaнето на bitcoin като начин на плащане, като много други се подготвят да включат метода. Рано или късно всяка онлайн компания ще има "bitcoin" като средство за плащане, но кой би могъл да каже със сигурност?
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е по-ефективен за плащане на данъци от банковите карти

Еван Кун, съоснователят на борсата Coinberry, заяви, че Биткойн е по-ефективен за плащане на данъци от банковите карти.Както съобщи медията за недвижими имоти Mansion Global на 22-ри август, Кун заяви...
АВГ. 23, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Централните банки тласкат цената на Биткойн нагоре

Пред Nikkei Asian Review на 21-ви август Хени Сендър каза, че политиките на банките стимулират нарастващото признаване на криптовалутите.Анализаторите прогнозират още съобщения от Федералния резерв на...
АВГ. 23, 2019 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Доминантността на Биткойн всъщност е над 90%

Докато агрегаторите на данни за криптовалути са насочени към ниво на доминантност от около 70%, анализаторите от Arcane Research са изчислили, че реалното ниво може да е много по-високо.Arcane Researc...
АВГ. 22, 2019 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще присъства в портфолиото на всеки институционален инвеститор след време

В интервю за CNBC на 20 август, Помплиано каза, че всяка седмица се изгражда все повече инфраструктура около Биткойн (BTC) и крипто пазарите.„Това е повратен момент“Помплиано изтъкна последните разраб...
АВГ. 21, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света