НАЧАЛО Други

Том Лий предвижда рали за S&P тази година

ЯНУ. 12, 2019 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Том Лий предвижда рали за S&P тази година
Том Лий вярва, че масовото разпродаване на акции, регистрирани на финансовите пазари в САЩ през четвъртото тримесечие на 2018 г., е просто временна криза.

Той твърди, че следват още по-сериозни печалби на финансовия пазар.


По врме на интервю за CNBC Fast Money: Half Time Report, Лий отбеляза, че акциите на САЩ са на да отчетат двуцифрено увеличение през тази година, твърдейки че те могат да достигнат 17%.

Купуването на дъното, което хората смятаха за умряло миналата година, се завръща. Вероятността за двуцифрена година според нас е на най-високо ниво от 2009 г. насам.


Лий сподели подобно мнение в известието си, публикувано в петък сутринта. Там той прогнозира, че в 2019-та S&P индексът да се повиши с 13% от последната си стойност за 2018 г. Той твърди, че основният катализатор зад това увеличение ще бъде последователното разширяване на печалбите.

Накратко, ние вярваме, че катастрофата на 2018 г. отразява кризата, наблюдавана по време на бичия пазари през 1962-ра и 1987-ма, като и в двата случая, бичият пазар намери своята опора на 200-седмичната пълзяща средна. Понастоящем това е (за S&P 500) 2,350 или там някъде. И двете кризи видяха повторно тестване на това ниво. Възможно ли е повторно тестване през 2019 г.? Да, но ако е така, бихме възприели това като възможност за закупуване.


Бележката на Лий съдържаше бичи възгледи за акциите на FAANG - това са акциите, принадлежащи на Facebook (FB), Amazon (AMZN), Netflix (NFLX) и Alphabet (GOOGL), твърдейки, че тези акции често се справят добре в нечетни години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Tencent и Softbank отричат да са участвали в последния рунд на финансиране на Bitmain

Финансовата публикация "ААStocks" в Хонг Конг съобщава, че Tencent, и Softbank са направили публични изявления, в които отричат ​​участието си в последния кръг от финансиране, за който се очакваше да ...
АВГ. 21, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitmain пуска нова ASIC копачка тази седмица

Bitmain, доминиращата компания за добив на биткойн и най-ценната компания в крипто индустрията, обяви, че ще пусне копачки с чипове с интегрирана верига (ASIC) от следващата генерация тази седмица. В ...
НОЕ. 8, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Двете Страни На Историята За Скандала За Envion ICO-то

През януари 2018 г. ICO-то Envion влезе в списъка на десетте най-големи ICO в историята, като събраха 100 милиона долара. С цел разрушаването и демократизирането на индустрията за добив на криптовалут...
ЮНИ. 11, 2018 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фиатна Борса В Обединеното Кралство Пуска И Крипто Търговия

Платформата за търговия в Обединеното кралство LMAX, обяви своето влизане на пазара за криптовалути, като стартира борса, насочена към институционални инвеститори, съобщава Financial Times днес, 21 ма...
МАЙ. 21, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света