НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ръководител На Fujitsu Се Присъединява Към Фондация IOTA

АПР. 9, 2018 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ръководител На Fujitsu Се Присъединява Към Фондация IOTA
Блокчейн организацията с нестопанска цел, фондацията "IOTA", продължи своите високо приоритетни назначавания на 9 Април, като назначават д-р Ролф Вернер, ръководител на Fujitsu за Централна Европа.

В публикация в блоговете директорите казаха, че "несравнимият ентусиазъм и стремеж на Вернер" ще донесе "голяма стойност на проекта IOTA, тъй като той продължава да затвърждава водещата си роля в DLT пространството.

Докато работи като председател на Управителния съвет на Fujitsu Technology Solutions, Вернер представлява второто забележително назначаване на персонал за работа в интернет фокусирано върху IOTA от началото на 2017г.

През януари проектът приветства главния дигитален офицер на Volkswagen, Йоан Юнгуърт, в неговия съвет от консултанти.

Централното предлагане на IOTA е "Tangle", така наречения портфейл, който е независим от блокчейн и developer-ите твърдят, че е обещаващо за различни сектори на глобалната икономика, които сещо се разглеждат от "традиционната" блокчейн технология. Коментирайки назначаването му изглежда, че Вернер споделя вярванията им. "Възможностите за децентрализирани и защитени приложения, базирани на IOTA Tangle като разпределена калкулативна технология, са огромни", каза той.

"Те далеч надхвърлят плащанията от машина към машина и включват например, мониторинг на веригата за доставки и сигурно управление на идентичността, само за да назове няколко"

Самата компания Fujitsu също е активна в сферата на блокчейн сферата, като миналия месец отвориха "Център за блокчейн иновации" в Белгия.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Защо Coinbase предпочете XRP пред Биткойн?

Coinbase обяви новата си платформа за трансгранични плащания с криптовалута, която ще използва XRP и USDC, които ще бъдат конвертирани в поддържани местни валути. Това повдигна много въпроси, защо Coi...
АПР. 3, 2019 18:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Официално: Tron в Ledger S Nano

Вече можете да съхранявате официално Tron (TRX) в хардуерния портфейл на Ledger Nano S. Хардуерните портфейли са физически устройства, които ви позволяват безопасно да управлявате криптовалутите си оф...
ДЕК. 12, 2018 18:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

1 милиард XRP бяха освободени от ескроу сметката на Ripple

Ripple Labs пусна милиард XRP от своя ескроу, според Bithomb. Дигиталните токени на стойност около $309 милиона вече са достъпни за закупуване. Това не е необичайно. Това се превърна в редовно събитие...
АПР. 2, 2019 14:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече в хиляди магазини по света може да се плаща с XRP

Ripple не спират да наемат служители в отговор на бързо разрастващата се мрежа на XRP. Те си осигуряват партньорства с непрекъснато темпо и сега разполагат с такова, което може да предизвика масово пр...
ФЕВ. 2, 2019 16:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света