НАЧАЛО Други

Ню Йорк с пълна подкрепа за блокчейн технологията

ЯНУ. 11, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Ню Йорк с пълна подкрепа за блокчейн технологията
Ню Йорк, един от най-популярните градове в света, доказа подкрепата си за блокчейн технологията чрез създаването на блокчейн център. Тази новина идва веднага след като целият крипто пазар загуби около 11% от капитализацията си за един ден.

Блокчейн център в Ню Йорк


Тъй като целият крипто пазар преминава през едно от най-трудните времена от създаването му, властите в Ню Йорк показват подкрепа за тази нова технология, чрез създаването на център, посветен на това да даде цялостна положителна перспектива за индустрията.

Властите в Ню Йорк досега допринасят за гарантиране на устойчивостта на индустрията, както и за насърчаване на иновациите в пространството, което косвено ще повлияе положително на банковата и финтех индустрията.

Според Нюйоркската корпорация за икономическо развитие: отварянето на блокчейн център в Манхатън е „част от партньорство с филиали на фонда за рисков капитал Future / Perfect Ventures и Global Blockchain Business Council, търговска организация“.

Според неотдавнашен доклад, също се говори, че центърът ще играе основна роля в подпомагането на града да приеме блокчейн в някои от своите операции, като например упражнения за гласуване.

Ана Арино, главен директор по стратегията в Нюйоркската Корпорация за Икономическо Развитие, също заяви, че:

 Ние поемаме по дългия път. Това е зараждаща се технология, така че непременно ще има несигурност около тази еволюция от година на година. Въпреки че не знаем какво е бъдещето, искаме да сме сигурни, че имаме място на масата, която я оформя.


Необходимо е участие на правителството


Биткойн, който поддържа стойност над $4000, наскоро се срина до $3600 за един ден. Тъй като много хора губят вяра в запазването на парите си в BTC, необходимостта от участие на правителството никога не е била толкова важна.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Иска ли Bank of America да направи крипто портфейл?

Сигурен знак за нарастващо осиновяване и институционален интерес към криптовалутите е, когато големите банки започнат да ги разглеждат по-отблизо. Втората по големина банка в САЩ, Bank of America, нас...
НОЕ. 13, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата Circle назначава бивш служител от Homeland Security

Circle Internet Financial приветства нов главен юрист консултант, Гъс Колдебея, в старшия лидерски екип на компанията след четиригодишен стаж в Министерството на Вътрешната Сигурност (Department of Ho...
СЕП. 7, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн Решение за Пристанищна Логистика

Първите в Абу Даби, които използват собствена блокчейн технология. Maqta Gateway LLC разработи и пусна Silsal - технология, базирана на блокчейн, която има за цел да подобри ефективността в корабоплав...
ОКТ. 29, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо блокчейн продължава да революционизира финансовите пазари и банковата индустрия?

Начинът, по който харчим пари, се променя. Едно време, ако искате нещо, ще го купите със златни и сребърни монети. Модерната версия на това са монети и банкноти. Въпреки това, дори те се превръщат в а...
ОКТ. 11, 2018 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света