НАЧАЛО Прессъобщения

Китовете продължават да трупат Биткойн, Avorak AI и Solana

юни 17, 2023 15:33 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете продължават да трупат Биткойн, Avorak AI и Solana

На фона на общия спад на пазара на криптовалути, данните сочат, че китовете натрупват Биткойн (BTC), Avorak AI (AVRK) и Solana (SOL).

Биткойн китовете в движение

Няколко анализа на веригата показват, че Биткойн (BTC) китовете са участвали в интензивно натрупване през последните няколко месеца. Въпреки настоящия пазарен спад дългосрочните притежатели на BTC изглеждат необезпокоявани и остават непоколебими в инвестиционните си стратегии. Освен това изявлението на председателя на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), че не счита BTC за ценна книга, подтикна инвеститорите да се насочат към Биткойн. Това са силни индикатори за положителна тенденция на хоризонта за водещата световна криптовалута.

Прогнозите за 100-кратно увеличение на изкуствения интелект на Avorak

Avorak AI привлече инвеститори и анализатори от цял свят, благодарение на многобройните си конкурентни предимства.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Avorak AI е първата на пазара, което ѝ позволява да изпревари конкуренцията и да предложи на потребителите несравними възможности. Avorak предлага чатботове, създатели на текстове, виртуални асистенти, инструменти за 3D моделиране, ботове за търговия, генератори на изображения и др. чрез блокчейн. За да демонстрира несравнимите предимства на решенията на Avorak, неговият бот за търговия може да автоматизира сделки, независимо от борсата или класа активи. Търговският бот на Avorak използва канал за въвеждане от команден ред, програмиран със стандартен скрипт, а не със сложни кодове. Освен това ботът за търговия с изкуствен интелект предоставя прогнози за цените, индикатори и известия при промяна на пазарните модели или тенденции.

Avorak също така разполага със силна токеномика. Родният токен на екосистемата на Avorak AI, AVRK, функционира като плащане за нейните услуги. AVRK е дефлационен с ограничено предлагане от 40 милиона и по този начин цената му се очаква да се увеличи с течение на времето и с търсенето на решенията на Avorak. Притежателите на AVRK се възползват от системата за обратна връзка за приходите на Avorak и могат да увеличат притежавания от тях токен чрез пуловете за стейкинг на Avorak. AVRK може да се търгува и на различни крипто борси.

Освен това Avorak е във фазата на първичното си предлагане на монети (ICO). Тази ниска пазарна капитализация му позволява да нарасне с безпрецедентни нива. ICO също така предлага на инвеститорите няколко предимства пред купувачите на открития пазар, създавайки силна общностна основа. Тези предимства включват намалени цени, бонуси за токени и приоритет в пуловете за стейкинг. Екипът и пътната карта на Avorak са солидни, като проектът напредва значително, докато все още е в ICO.

Към ICO се стичат мащабни инвеститори, тъй като в момента то се намира във втората последна фаза. Инвестиция от един субект дори увеличи напредъка му до над 50%.

Очаква се възстановяване на Solana

Въпреки че претърпя значителен спад на цената след съдебното дело на SEC срещу Coinbase на 6 юни, Solana (SOL) показва признаци на отскок. Искът определи SOL на Solana като ценна книга, което предизвика страх, несигурност и съмнение (FUD) сред инвеститорите и потребителите. През седмицата обаче цените бяха относително стабилни, с частично възстановяване на загубите. Изявленията, направени от Фондация Solana в отговор на обвиненията на Комисията по ценните книжа и фондовите борси, изиграха решаваща роля за възстановяване на доверието на инвеститорите. А китовете изглежда се възползват от по-ниската входна цена.

Заключение

Следването на действията на крипто китовете може да доведе до големи печалби. Важно е обаче да проведете собствено проучване и да прецените инвестиционните си цели и толерантността си към риск, преди да направите каквито и да било инвестиции.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Озадачаващо разкритие сочи към акумулация на китове на Polygon и Bitcoin Spark

Китовете са лица, групи или организации, които притежават големи количества от определен дигитален актив. Обикновено те могат да инициират транзакции, които са достатъчно големи, за да повлияят на общата цена на дигиталния актив.

октомври 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.