НАЧАЛО Алткойни Биткойн

В Дания над 1500 ресторанта приемат биткойн

ДЕК. 6, 2018 13:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 В Дания над 1500 ресторанта приемат биткойн

В Дания вече можете да използвате биткойн в Hungry.dk, за да поръчате храна онлайн, от над 1500 ресторанта.


Дания може да е по-известна с викингите и своите сладкиши, но изглежда, че малката северна европейска страна отново се преоткрива.

Не са толкова много местата, които ви позволяват да купувате храна с биткойн, а това никак не е стимулиращо, тъй като може да изгубите доста време, когато пазара се покачи.

Резултат с изображение за hungry.dk

Но все пак е хубаво да знаете, че има фирми, които се насочват към виртуалните валути за да ги използват като начин на плащане, което удовлетворява не малко хора, които искат да използват биткойн по този начин.

Закупуване с биткойн на Hungry.dk от 2014 година


Всъщност фактът, че Hungry.dk приема плащания с биткойн, не е новост, тъй като те предлагат тази услуга още от 2014 година. Въпреки това, както бе обяснено от представител на Hungry.dk:

Ние приемаме биткойн като начин на плащане от доста време. Решихме да премахнем функцията временно миналата година, макар че средното време на транзакцията е твърде дълго и опитът не беше най-добрият.

Проблемите оттогава са решени и ние добавихме отново опцията. Hungry.dk се справят с плащането, така че винаги ще можете да използвате биткойн за всички ресторанти, които понастоящем се намират на платформата за доставки.


Hungry.dk не беше единственият търговец, който да прекрати биткойн плащанията по време на експлозията в цената и масовата възвращаемост през 2017. Всъщност през миналата година биткойн може и да достигна рекордната стойност от почти $20000, но също така стигна и до дъното, що се отнася до приемането от страна на търговците.

Все още чакаме фирми като Amazon и Apple да се ориентират към този тип разплащане, което всъщност е желанието на много хора от крипто обществото. Но ако се окажете в Копенхаген и сте гладни - там имате тази опция.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Джулиан Хосп: Bitcoin може да стигне $60,000 до края на 2018

Джулиън Хосп, съосновател и президент на крипто стартъпа TenX, казва, че все още е "напълно уверен", че Bitcoin (BTC) може да удари 60,000 долара през 2018 г., съобщава CNBC в сряда, 11 юли. По време ...
ЮЛИ. 12, 2018 08:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералния Резерв На Сейнт Луис Казва, Че Bitcoin Е "Като Обикновена Валута"

Федералната резервна банка в Сейнт Луис предостави известна валидизация за една от основните идеи на Bitcoin. Блог пост тази седмица заяви, че "единиците bitcoin нямат присъща стойност", доабвяйки, ч...
АПР. 30, 2018 13:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Според проучване средностатистическият биткойн инвеститор е богат млад мъж

В едно интересно проучване, включващо повече от хиляда американски жители, техническата блокчейн компания Clovr, установи, че средностатистическият инвеститор на биткойн е богат млад мъж. Проучването ...
ОКТ. 8, 2018 12:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019

Тъй като 2018 година завърши с интензивни мечи тенденции, търговците се движат внимателно и собственоръчно избират кой токен ще роди достойни печалби. За да опростим този досаден процес, направихме ра...
ЯНУ. 24, 2019 09:34 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света