НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Броят на местата, приемащи Биткойн, е нараснал с над 702% от декември 2013 г.

ФЕВ. 14, 2019 10:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Броят на местата, приемащи Биткойн, е нараснал с над 702% от декември 2013 г.

Според ресурса за наблюдение на приемането на криптовалути CoinMap, броят на местата, които приемат BTC по целия свят е нараснал с над 702% от декември 2013 г.


Областите с най-драматичен скок, са тези, които демонстрираха силен интерес към употребата на Биткойн и преди повече от пет години. Няколко от държавите, които са добре познати с драматично покачване на местата, приемащи криптовалути, са в северната част на Южна Америка - Венецуела, Колумбия и Еквадор са водещи на континента в това отношение.

Главният изпълнителен директор на компанията за управление на цифрови активи CoinShares подчерта драматичния скок. Райън Радлоф направи следната публикация в Twitter:Радлоф използва данни, предоставени от CoinMap, за да подчертае нарастващото приемане на Биткойн за период от пет години - 31-ви декември 2013 г. до 31-ви декември 2018 г.

Ресурсът показва, че общото процентно увеличение от 31 декември 2013 г. до днес достига впечатляващите 702,35%. Най-горещите области на приемане днес са тези, които вече приемат BTC в края на 2013 г. Те включват голяма част от Централна Европа, Великобритания, Южна Корея, Япония, Тайван и САЩ.

Все още има огромни области на планетата, в които криптовалутите все още не са докоснали. Африка, Близкият изток и големи райони на Китай показват много малко горещи точки на двете карти. Това представлява огромна възможност за предприемачите в региона - особено като се има предвид, че тези области са и тези, които съдържат най-голям брой граждани, които нямат достъп до банкови услуги.

Подобен драматичен скок в броя на местата, приемащи Биткойн, със сигурност е добра новина. Не бива да се вълнувате твърде много от цифрите, показани от CoinMap. Простата причина за това е, че те не дават истинска индикация за употребата на най-голямата криптовалута.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Хедж фонд милиардерът Бил Милър за биткойн

В момента има вълна от висококачествени мнения около криптовалутната екосистема. Мениджърите на фондове и институционалните инвеститори отново надигат глас за това, което смятат, че ще се случи с битк...
ЮЛИ. 30, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн след 10 години, според европейскo проучване

Проучване на над 10 000 души в 10 европейски страни разкри интересна перспектива за това къде ще се намира Биткойн през следващите 10 години, както и бъдещето на пазара на криптовалути. Японската крип...
АПР. 29, 2019 19:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Том Лий Все Още Е Сигурен, Че Bitcoin Ще Достигне $ 25K През 2018

Сътрудникът на Fundstrat Global Advisors - Том Лий - повтори прогнозите си за цената на Bitcoin в четвъртък, 12 април, като каза на CNBC, че може да достигне $ 25,000 в рамките на осем месеца. В телеф...
АПР. 13, 2018 18:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Първият заем, обезпечен с Bitcoin, бе издаден в Канада

Първият заем, обезпечен с Bitcoin, е бил издаден от канадска компания, която позволява на притежателите на криптовалути да ликвидират активите си без да ги продават. Канадската компания Ledn се е прев...
НОЕ. 7, 2018 11:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света