НАЧАЛО Алткойни

Братът на Пабло Ескобар със собствена криптовалута целяща импийчмънт на президента Тръмп

ЯНУ. 12, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Братът на Пабло Ескобар със собствена криптовалута целяща импийчмънт на президента Тръмп

Според предпологаемо блокиране от платформата за набиране на средства GoFundMe, брата на починалия колумбийски наркобос Пабло Ескобар пусна криптовалута, очевидно насочена към импийчмънта на американския президент Доналд Тръмп.


Разкрит на нов уебсайт, escobartrump.org, новият токен е наречен ESCOBAR и е базиран на ERC-20, като се твърди, ще бъде фиксиран към американския долар. Проектът е основан от по-големия брат на Ескобар, Роберто.

Уебсайтът твърди още:

Токенът се появи като инструмент за набиране на средства за каузата на Фонда „Импийчмънт на Тръмп“, където беше затворено и цензурирано набирането на средства от GoFundMe. Благодарение на криптовалутите няма граници, които да бъдат цензурирани!


Понастоящем проектът провежда предварителна продажба на ICO на 200 милиона токена, която стартира в сряда и ще продължи до 10 май. Като цяло Ескобар се надява да продаде 1 милиард ESCOBAR монети, според своята бяла книга. До юни, твърди уебсайтът, стабилния токен ще може да бъде изкупен за долари чрез компания в Белиз.

Олоф Густафсон, главен изпълнителен директор на Escobar Inc., каза пред The Next Web, че планът е да се съберат $50 милиона чрез кампанията GoFundMe, озаглавена „ByeByeTrump“. Но след като кампанията им беше блокирана на платформата, те решиха незабавно да намерят решение, обяви той.

Густафсон каза:

След като събрахме $ 10 милиона само за 10 часа, бяхме затворени от GoFundMe и в рамките на 24 часа стартирахме криптовалутата ESCOBAR, за да избегнем повторното цензуриране. Вярваме, че администрацията на Тръмп или самия той ни закриват.


Твърденията на GoFundMe все още предстои да бъдат потвърдени, казват TNW, въпреки че публикуваха екранна снимка, предоставена от Escobar Inc, на която се показва, че кампанията успява да събере $10 милиона в дарения.

На друг сайт за кампанията свързана с импийчмънта на Тръмп, Роберто Ескобар е открито описан като бивш съучредител на картела Меделин заедно с Пабло, "където Роберто е бил счетоводител, отговорен за печалби от над $ 100 милиарда".


Escobar Inc. преди това пусна друго крипто, наречено dietbitcoin, който изглежда е неуспешен. Уебсайтът за продажби на този токен в момента се класифицира от Google Chrome като риск за сигурността на посетителите.

Дали тази последна криптовалута, разгласена от съоснователя на картел за наркотици, ще направи нещо по-добро, остава да се види. Разбира се, крипто инвеститорите трябва да извършат задълбочена проверка преди да инвестират, в който и да е токен.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Президентът на Венецуела отново наду цената на Petro

Съдейки по начина, по който президентът на Венецуела - Николас Мадуро, надува цената на националната криптовалута на страната - Petro, токенът е несъмнено най-печелившата "популярна" криптовалута, коя...
ЯНУ. 16, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководител На Fujitsu Се Присъединява Към Фондация IOTA

Блокчейн организацията с нестопанска цел, фондацията "IOTA", продължи своите високо приоритетни назначавания на 9 Април, като назначават д-р Ролф Вернер, ръководител на Fujitsu за Централна Европа. В ...
АПР. 9, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitTorrent токен airdrop за притежатели на TRX

Продажбата на BitTorrent токени е едно от най-големите и най-обсъжданите ICO проекти в момента. Като част от стремежа си да увеличат продажбите на монетата си и цената на Tron, компанията обяви серия...
ЯНУ. 21, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

EOS пак работи

Сравнително новият EOS възобнови операциите си днес, 17ти юни. След "паузата" поради технически проблеми на 16ти юни, мрежата пак работи, според EOS Network Monitor. Мрежовият монитор на EOS понастоящ...
ЮНИ. 17, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света