НАЧАЛО Регулации

Биткойн и крипто борсите са одобрени от Тайланд

ЯНУ. 10, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Биткойн и крипто борсите са одобрени от Тайланд

Тайландската Комисия по Ценните Книжа и Фондови Борси (SEC) съобщи във вторник, че Министерството на финансите на страната одобряват четирима кандидати за управление на крипто борси. Новите лицензирани брокер-дилъри са Bx, Bitkub, Coins и Satang Pro.


Този ход потвърждава стремежа на Тайланд да се превърне в ключов играч на криптовалутния пазар в Азия, където Япония, Сингапур, Тайван и Хонг Конг са установени центрове за блокчейн предприемачи.

Пета борса, Coin Asset, предстои да бъде разгледан за одобрение.


Според съобщението, две борси бяха отхвърлени. Както Cash2Coin Company Limited (Cash2coin), така и Digital Exchange Limited (SEADEX) ще затворят операциите си до 14 януари. Финансовият министър казва, че на тези борси им е отхвърлена молбата, защото имат слаби Know-Your-Customer регулации и несигурни системи за сигурност.

В интервю за TechCrunch, Джирайут Срусрисопа, основателят на Bitkub, казва:

Ние можем да си партнираме с традиционни финансови институции, брокери, електронни портфейли и други, zа да предлагаме повече финансови продукти на клиентите. Затруднението беше регламентът.


Легализацията на криптовалутите е важна стъпка напред за крипто движението, тъй като регулаторите по света определят ясни правни рамки за подкрепа на предприемачите, разработчиците, инвеститорите и свързаните с крипто предприятия.

Bitkub декларират:

Този ден е наистина значимо събитие, тъй като правим още една крачка напред към по-масовото приемане на криптовалутите в света. Тайланд е една от първите страни със законно призната търговия на криптовалути и Bitkub.com е една от първите доверени компании, които получават лиценз за обмен в услуга на тайландския народ.


Bitkub също така отбелязват, че благодарение на одобрението си, криптовалутите, които обменят, включително топ токените - Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Bitcoin SV и Cardano - са легитимизирани.

По-важното е, че всеки токен, добавен на платформата на Bitkub.com, е строго прегледан от нашия екип за правни въпроси и спазване на изискванията в съответствие с нашата процедура за регистрация, одобрена от SEC. Този процес гарантира, че на платформата Bitkub.com могат да бъдат достъпни само качествени и надеждни крипто токени.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Нова Колумбийска Блокчейн Асоциация Иска Диалог С Правителството

Шест публични и частни колумбийски компании обединиха усилията си за стартиране на Асоциацията за блокчейн на Колумбия, предаде испанската информационна агенция EFE на 17 май. Асоциацията се описва ка...
МАЙ. 19, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тайландският SEC дава зелена светлина на 7 крипто борси да обслужват клиенти

Тайландските регулатори обявиха в четвъртък, 16 август, че досега са одобрили седем бизнес обекта, за да извършват операции с криптовалута като част от формализирането на вътрешния пазар на страната. ...
АВГ. 16, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Полският Финансов Надзор С Кампания Против Криптовалутите

Полският орган за финансов надзор (KNF) провежда социална медийна кампания за рисковете от инвестиране в криптовалути, според публикация от 10 май на интернет страницата на KNF. Те са поръали 615 000 ...
МАЙ. 15, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руският държавен пенсионен фонд ще използва блокчейн за трудови договори

Руският държавен пенсионен фонд (PFR), най-голямата социална служба в страната, наскоро предложи да се внедрят блокчейн технологии в трудовите отношения, съобщи в сряда 29 август местната новинарска а...
АВГ. 29, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света